вторник, 17 ноември 2015 г.

Рецепти за звезди: Ванеса Паради





Днес ще се опитам да  анализирам типа кожа на обществени личности.

Например, докато Ванеса Паради е лице на Chanel и се радва на последния си Rouge Coco, тя сложи маслен серум за лице под очите си...дали   ще стане най-добрият приятел на кожата и?

Биография на кожата :

Ванеса Паради е родена през 1972 г. и стана известна на 14  години с прочутия си хит "Joe Le Taxi". https://www.youtube.com/watch?v=IKxMTFvo_0s Кожата и е претърпяла агресия от грим много рано, в средата на пубертета.

Ванеса Паради сега е певица и международно призната актриса и живее  в хармонични отношения с Джони Деп, бащата на двете и деца.Тя имаше две бременности (1999 и 2002), които очевидно са имали въздействие върху кожата и тялото и. Като цяло, бременността е период, когато кожата  дълбоко се модифицира под хормоналното действие.

Тип на кожата:

Ванеса Паради изглежда е имала  комбинирана кожа склонна към омазняване, но с годините и кариерата и днес, позволете ми да кажа,   кожата и е станала доста разнородна и чувствителна, със слаби кръвоносни капиляри,силно дехидратирана. Това е особено забележимо в тъмните кръгове под очите и много бледата кожа на лицето.


Младата Ванеса: големи пори и мазна комбинирана кожа


  Вижте  снимките с малките преходни несъвършенства (тип пъпки и разширени пори), което потвърждава вида на комбинираната кожа. Въпреки това  кожата е фина и дехидратирана, което вероятно се дължи на многобройните кино-снимки,фото-сесии в сухи, затворени пространств и грим.

 Ванеса е с фина и дребничка конституция, живееща в продължение на много години в слънчева Калифорния и работи в света на забавленията и кожата и е особено склонна към бръчки и мимически бръчки придружени от общо стареене на кожата.

Моята рецепта:

Ванеса трябва да масажира лицето сутрин и вечер с маслен серум, богат на витамини и ароматизиран с етерични масла, които стимулират кръвообращението и стягат порите.


- Растително масло от макадамия: 10 мл за хидратация и мекота
- Растително масло от кайсиеви ядки: 10 мл за провитамин А
- шипка растително масло: 10 мл за  анти-бръчки ефект
- черен пипер етерично масло: 2 капки за кръвообращението
- етерично масло палмароза: 2 капки за изчистване на петната, без да това да дразни
- ladanifère Cistus масло: 3 капки за изразени бръчки  и да затегне порите
- нероли етерично масло: 2 капки за меко ухание и да успокои бурята, когато тя се изправя пред прожекторите :)

Ако познахте своята кожа, възползвайте се от тази лесна рецепта.

Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар